Tämä viikko 30: Camino de Santiago

Camino de Santiago
Antti kävelemässä Santiagon suuntaan

Camino de Santiago -vaellus (Navarrete -> Hornillos de Camino), Espanja 15.-21.5.2014

100 kilsaa takana. Hip! Tosi mukavaa on ollut, yllättävän vähän mihinkään sattuu, eikä vielä ole tullut rakkojakaan. Välillä jalat painaa tonnin eikä meinaa jaksaa enää askeltakaan, mutta enimmäkseen tie vie mukanaan. Maisemat on ollut upeita, kylät idyllisiä ja majapaikat viihtyisiä (muutamaa kylmää poikkeusta lukuunottamatta). Ja töitäkin ollaan saatu tehtyä, vaikkei netti aina nopea olekaan tai sähköpistokkeita on vain yksi kymmenelle hengelle. Ensimmäisen viikon saldo siis selkeästi plussan puolella!

Facebookissa olen kertoillut enemmän jokaisen päivän kulusta ja koostan niistä yhteenvedon, kunhan ollaan kävelymme kävelty. Tässä yhteydessä nyt siis vain instakuvia viikon varrelta. Ja niitä onkin aika monta.

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago
Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino

Belorado, Camino de Santiago

Tosantos, Camino de Santiago

Burgos, Camino de Santiago

Burgos, Camino de Santiago

Burgos, Camino de Santiago

Camino de Santiago

Kävelyämme voi seurata Instagramin lisäksi blogini Facebook-sivulla!

Ai niin, Sunnuntai oli nomadielämämme 500. päivä. Huisia :)


Kaikki postauksessa käyttämäni kuvat löytyvät Instagram tililtämme Anywhereism. Käy katsomassa, tai jopa seuraa meitä! Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday:ta. Se on viikottainen kokoelma Instagram-kuvia hyödyntäviä matkustukseen liittyviä postauksia. Suomessa tapahtuman taustalla ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses. Järjestäjien blogeista löydät kokooman kullakin viikolla kirjoitetuista postauksista. Jos haluat osallistua omalla blogillasi, tutustu tarkempiin ohjeisiin. Myös Instagramin kautta voit olla mukana tägäämällä kuvasi #igtravelthursday. Samaisella tägillä löydät paljon hienoja reissukuvia Instagrammista.

7 kommenttia

 • Upeita maisemia matkan varrella! Onnittelut ensimmäisestä satasesta :) Itsellä on myös haaveissa kävellä joskus joku pidempi rupeama, kun päiväreissut sujuu niin mukavasti eikä kolmekymppiäkään ole tappokamaa. Pidemmässä reissussa on tietty pakko pitää niitä lepopäiviä, eikä kannata haukata liian isoa palaa kerralla. Mutta on se patikointi niin parasta!

  • mirje sanoo:

   Nyt tuntuu jo siltä, että voisi kävellä paljon pidempiäkin matkoja. Jalat jo jaksaisi :) Viime päivinä on sateet ja ei-niin optimaalinen varustus rajoittanut matkoja, kun ei ole tarpeeksi sissi tarpoakseen läpimärkänä viimassa. Ja sitten niitä töitäkin pitäisi jaksaa tehdä kävelyn päätteeksi. Jatkossa ollaan kyllä ajateltu kävellä parinkymmenen kilsan paikkeilla per päivä. Kunhan tuo keli vaan hieman paranisi… Ollaan just nyt mesetalla eli avarilla peltoaukeilla, eikä tuulelta ja sateelta suojele mikään.

 • Itsekin olen miettinyt jos tämän fillarireissun jälkeen seuraava seikkailu olisi pitkä patikointimatka… FB:n päivitykset ovat näköjään kaikki menneet ohitse, täytyypä käydä sieltä ihan tarkoituksella kurkkaamassa kuulumisia. Iso hatunnosto teille että teette matkan varrella vielä töitäkin!!!

  • mirje sanoo:

   Kiitos! Ja Faceen olen joo reippaasti päivittänyt kuvia ja ajatuksia joka päivä, sieltä kannattaa seurailla. Patikointi on kyllä ihan huippua, mieli rauhoittuu ja ajatukset virtaa :)

 • Toi teidän varjokuva on hieno!

  Seurailen FB:n puolelta matkaanne ja potkin itseäni lenkille :)

  • mirje sanoo:

   Kiitos! Siitä sitten vielä 10 kilon reppu selkään lenkille lähtiessä, niin tulee kunnon harjoitus :)

 • Kea sanoo:

  Toi katedraali näyttää hämmästyttävän paljon Barcelonan vastaavalle! Ja kauniita maisemia ootte päässy näkemään… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *