Tämä viikko 31: Camino de Santiago

Camino de Santiago
Antti avaralla Tiellä

Camino de Santiago -vaellus (Hornillos de Camino -> Foncebadón), Espanja 22.-28.5.2014

Kävelyä tuli tällä viikolla “vain” 73km, eli yhteensä takana on nyt 173km. Kahtena päivänä ei juuri kävelty, sillä sunnuntaina otettiin juna Frómistasta Leóniin lepäämään ja jäätiin kaupunkiin vielä toiseksi päiväksi töiden pariin.

Matkan varrelle on osunut aivan ihania pikkukyliä (miten niitä riittääkin??) ja mahtavia maisemia, avoimista peltolakeuksista vuoristoon. Tallustamisesta on tullut jo jollain lailla rutiinia ja päivämatkojen pituutta säätelee ennemminkin sää ja työnteko. Alkuviikon rankat sateet jäi onneksi taakse ja loppupäivät saatiin kävellä jos nyt ei ainaisessa auringonpaisteessa niin ainakin pahemmin kastumatta.

Instagrammiin kertyi viikolta vino pino kuvia, niitä alla. Muutama päivä puuttuu välistä, sillä sateessa ei kännyä viitsinyt kaivaa esiin.

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Camino de Santiago

Caminoamme voi seurata Instagramin lisäksi blogini Facebook-sivulla, jota päivitän kävelyn ajan ihan joka ikinen päivä.


Kaikki postauksessa käyttämäni kuvat löytyvät Instagram tililtämme Anywhereism. Käy katsomassa, tai jopa seuraa meitä! Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday:ta. Se on viikottainen kokoelma Instagram-kuvia hyödyntäviä matkustukseen liittyviä postauksia. Suomessa tapahtuman taustalla ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses. Järjestäjien blogeista löydät kokooman kullakin viikolla kirjoitetuista postauksista. Jos haluat osallistua omalla blogillasi, tutustu tarkempiin ohjeisiin. Myös Instagramin kautta voit olla mukana tägäämällä kuvasi #igtravelthursday. Samaisella tägillä löydät paljon hienoja reissukuvia Instagrammista.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *