Tämä viikko 34: Kokemäki ja Hämeenlinna

Kokemäki, Suomi
Kesäyön lumoa

Kokemäki ja Hämeenlinna, Suomi 12.-18.6.2014

Tämän viikon voisi tiivistää sanoihin ystävät ja työ. Sekä Kokemäellä että Hämeenlinnassa ollaan tavattu paljon kavereita ja vietetty aikaa perheittemme kanssa. Niin mukava välillä olla tutussa paikassa tuttujen ihmisten kanssa, solahtaa entiseen elämään. Kaiken sosiaalisuuden vastapainoksi ollaan sitten istuttu läppärien ääressä pitkiä päiviä nettisivuja pakertaen.

Hämeenlinna, Finland

Lauantaiset tuparit venyivät aamukolmeen. Eihän sitä ajakulua edes huomannut, kun oli niin valoisaa. Käveltiin kotiin, puolitoista kilsaa metsän ja peltojen läpi kiemurtelevaa hiekkatietä kesäyön pehmessä valossa. Korvissa lintujen laulu ja luonnon hiljaisuus, ympärillä puiden ja kukkien tuoksu. Oi.

Kokemäki, Finland

Kokemäki, Finland

Kesäsään epävakaisuudesta on saanut taas muistutuksen. Välillä aurinko paistaa ja pilvet möllöttelee sinisellä taivaalla, seuraavana hetkenä sitten sataakin kaatamalla. Tai rakeita, kuten tiistaina. Suomen kesä on lyhyt, mutta vähäluminen.

Hämeenlinna, Finland

Tästä seuraavaksi juhannuksen viettoon, perinteisesti Nummirockiin Kauhajoelle. Minä siis, miestä en taaskaan saanut sinne houkuteltua. Kolme yötä leirielämää edessä, joten sopii toivoa, että rakeita ei enää näy…


Kaikki postauksessa käyttämäni kuvat löytyvät Instagram tililtämme Anywhereism. Käy katsomassa, tai jopa seuraa meitä! Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday:ta. Se on viikottainen kokoelma Instagram-kuvia hyödyntäviä matkustukseen liittyviä postauksia. Suomessa tapahtuman taustalla ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses. Järjestäjien blogeista löydät kokooman kullakin viikolla kirjoitetuista postauksista. Jos haluat osallistua omalla blogillasi, tutustu tarkempiin ohjeisiin. Myös Instagramin kautta voit olla mukana tägäämällä kuvasi #igtravelthursday. Samaisella tägillä löydät paljon hienoja reissukuvia Instagrammista.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *