Tämä viikko 35: Nummirock ja Karkunkylä

Karkunkylä, Sastamala
Kesäkoti

Juhannus Nummirockissa ja Karkunkylä, Suomi 19.-25.6.2014

Olipas kylmää kyytiä tämä juhannus! Kuvaava on se, että lämpimimpänä hetkenä riisuin päällimmäisen seitsemästä paidastani. Lauantaiaamuna heräsin raekuuroon. Mutta eipä ollut hyttysiä. Eikä bajamajat pyörryttävän kuumia. Eli olihan siinä ilmassa hyviäkin puolia. Ja onneksi seura oli niin hyvää (ja vitsit huonoja), että jäi selkeästi plussan puolelle tämäkin keikaus.

Valokuvia en saanut otettua yhtään, sillä kännyni sammui jo ekana iltana. Vaikka olin ladannut sen täyteen ja ottanut netin yms. pois päältä. #¤%!?#. Pitäis ehkä vielä takuuhuoltoon, kun koko ajan pränkkää. Onneksi Antti oli napannut alla olevan hienon kuvan kokosta Karkunkylässä. Iso kokko olisi ollut hyvin tervetullut kyllä tuonne meidän Nummirockin leiriinkin. Pallogrilli ei ihan hirveesti lämmitä, nim. “yritettiin kyllä”.

Karkunkylä

Sunnuntaina jäin kyydistä matkan varrella, Antin vanhempien kesätalolle Karkunkylään. Vietettyäni varmaankin puoli tuntia kuuman suihkun alla, alkoi syväjäädytys pikku hiljaa sulaa. Aivan ihana tunne.

karkunkylä

Ollaan oltu täällä kahdestaan ihan rauhassa, istuttu tuvassa villasukat jalassa takan räiskyessä ja keskitytty töihin sateen ropistessa katolle.

Nyt näkyy jo aurinkoakin ja ilma on selkeästi lämpimämpi. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee!

Karkunkylä


Kaikki postauksessa käyttämäni kuvat löytyvät Instagram tililtämme Anywhereism. Käy katsomassa, tai jopa seuraa meitä! Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursday:ta. Se on viikottainen kokoelma Instagram-kuvia hyödyntäviä matkustukseen liittyviä postauksia. Suomessa tapahtuman taustalla ovat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses. Järjestäjien blogeista löydät kokooman kullakin viikolla kirjoitetuista postauksista. Jos haluat osallistua omalla blogillasi, tutustu tarkempiin ohjeisiin. Myös Instagramin kautta voit olla mukana tägäämällä kuvasi #igtravelthursday. Samaisella tägillä löydät paljon hienoja reissukuvia Instagrammista.

5 kommenttia

 • Jännä, kun syväjäähdyttää itsensä oikein kunnolla niin päälle jää pitkäksi aikaa sellainen holotna, että sitä ei oikein mitenkään saa pois. Joskus tuntuu, että koko päivä mökillä kaikista vaatteista huolimatta menee palellessa. Kuuma suihku tai sauna on silloin tosi ihana apu.

 • Seitsemän paitaa – MITÄ!!??

  Norjan länsirannikkoa fillarilla kiertäessä kuumaan suihkuun illalla pääsy on kyllä ollut kanssa aivan täyttä luksusta, osaan vain kuvitella tunteen teidän telttareissun päätteeksi!

  Ja nuo kuvat Karkunkylästä – aivan ihania…. <3

  • mirje sanoo:

   Seitsemän paitaa, kyllä. Enempää en saanut mahtumaan päälle, olisi pitänyt tajuta ottaa vielä joku ylisuuri villapaita mukaan :)
   Karkunkylä ja tuo Antin vanhempien kesäpaikka on kyllä Suomi-idylliä parhaimmillaan.

 • VeeraBianca sanoo:

  Hurja stoori, mutta kauniita kuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *