Tämä viikko 38: Luumäki, Ilosaari ja Helsinki

Ilosaarirock
Iloinen saari ja kalalippu

Luumäki, Ilosaarirock (Joensuu) ja Helsinki (/Vantaa), Suomi 10.-16.7.2014

Torstaina vielä viimeinen mökkipäivä. Töitä terassilla istuskellen, pehmeät löylyt puusaunassa, makkaraa notskilla ja jälleen uskomaton auringonlasku.

Kivijärvi, Luumäki

Perjantaina sitten pakkailua, siivoilua ja haikeat hyvästit mökki-idyllillemme. Toisaalta suuntana oli Joensuu ja Ilosaarirock, vieläpä ihanien naisten seurassa, eli ei voinut harmittaakaan. Antti jatkoi viikonlopuksi Hämeenlinnaan ja minä hyppäsin leipomon pihalta ystävien kyytiin, tuliaisena mukillinen vastapoimittuja mustikoita ja pussillinen kyseisen leipomon (Satun Makiat) ah-niin-hyviä lepuska-leipäsiä.

Ilosaari oli jälleen kerran ihan parasta kesässä. Aurinko helli meitä koko viikonlopun (välillä vähän turhankin innokkaasti), ympärillä oli hymyileviä ihmisiä, keikat oli hyviä ja olut kylmää. Ah.

Ilosaarirock

Oma jännityksensä toi emäntämme meille Joensuun kansalaistalolta hommaamat vuokrapyörät, joilla sotkotimme muutaman kilometrin matkan majoituksesta festarialueelle. Muutamaan otteeseen saimme kyllä menopelejämme fiksata, sillä esimerkiksi mun pyörässäni satula keikkui miten sattuu. Lauantai-aamun eka pysäkki olikin cittarin työkaluosasto ja johan alkoi sujumaan. – Mietittiin saisko pyöristä alennusta, kun palautettiin paremmassa kunnossa kuin saatiin.

Ilosaari  Ilosaarirock
Fresita- ja pyöräilykuvat lainattu kaverilta

Maanantain automatka oli pitkä ja hikinen, mutta loppui kuitenkin lopulta auton kaartaessa Vantaan “kotimme” pihaan. Sinä iltana ei sitten muuta jaksanutkaan kuin röhnätä sohvalla tv:n ääressä pizzalaatikko seurana. Ihan hyvä, sillä seuraavat päivät olikin täynnä ohjelmaa. Neljän päivän minilomani jälkeen töitä riitti päiväsaikaan ja illat täyttyivät ihanilla ihmisillä. Ensin tiistaina tavattiin muita matkabloggaajia Koffin puistossa. Oli kyllä mukava vihdoinkin nähdä ihan livenä ihmisiä, joiden kanssa on netissä keskustellut jo pitkään. Ja blogeja lukeneena tuntui kuin tuntisi jo etukäteen :) Keskiviikkona kävin Kallion Kulinaristikerhon, eli opiskeluajoilta juontuvan ystäväporukan, kanssa testaamassa Krog Madamen terassin ja tapakset. Ihan älyttömän hyviä, voin suositella!

Siinäpä se viikko. Seuraavakin kuluu Helsingin kesästä nauttien.

Kaikki postauksessa käyttämäni omat kuvat löytyvät Instagram tililtämme Anywhereism. Käy katsomassa, tai jopa seuraa meitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *