Vauhdikasta

Hektisyyden vastapainoksi hieman rauhaa

Elämä on ollut niin vauhdikasta viime viikot, ettei ole tänne blogiinkaan ehtinyt kirjoitella. Nyt vuorossa epätoivoinen yritys korjata tilannetta…

SYY Akatemia päättyi tiistaina. Siitä jäi jäljelle tosi hyvä fiilis ja kontakteja mahtaviin ihmisiin, jotka varmasti saavat aikaan muutosta tässä maailmassa. Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille inspiraatiosta, välittämisestä, uudesta tiedosta ja mukavista hetkistä!

Kaksi viikonloppua vierähti WeCreate -coachausvalmennuksessa. Antoisaa, haastavaa, innostavaa ja rankkaa. Tajusin (taas kerran) miten kysymyksillä ja aktiivisella kuuntelulla on todella suuri voima ja sain uusia työkaluja käyttööni. Opin todella paljon itse valmennuksen aikana ja nyt varmaan vielä enemmän kun aloitan (tänään) varsinaiset coachaus-tapaamiset. Hyvinkin jännää ainakin tähän asti. Toinen iso etu tästä valmennuksesta oli se, että käytännön harjoituksia tehtiin paljon, jolloin pääsin asiakkaan roolissa ollessani käsittelemään monia omia asioitani. Kiitos siis kaikille minua coachanneille!

Lisäksi aika on kulunut Anywheriksen kehittämisessä, järjestökiemuroissa ja edustamassa, kirjanpidon parissa, matkajärjestelyjä tehdessä, tieteellistä artikkelia työstäessä. Kavereita on ehtinyt näkemään harmittavan vähän. Kävin sentään tällä viikolla ihanan ystävän kanssa aamiaisella, mutta tähän pitää ehdottomasti loppuvuonna panostaa.

Ja töissä on tietenkin tullut käytyä, aika paljon enemmän kuin oli tarkoitus. Nyt onkin loppuvuodelle paljon saldotunteja pidettävänä ja onneksi työt jo vähenemään päin, jolloin jää enemmän aikaa Anywheris-juttuihin ja maailmaan valmiiksi saattamiseen täällä kotomaassa ennen suurta seikkailua.

Tässä kohtaa saatatte miettiä, miten ihmeessä tuo artikkelikuva liittyy tähän tekstiin. Laitoin sen siihen muistuttamaan, että hektisinäkin aikoina on välillä hyvä hetkeksi hiljentyä ja rauhoittua. Sitten taas jaksaa uudella innolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *