Matkamessut tulossa – pari lippua jaossa!

Matkamessut - Nordic Travel Fair 2015

Postauksen lopussa ohjeet kahden Matkamessulipun arvontaan. Kannattaa siis selata sinne asti.

Täksi jouluksi kotiin, sen päätin jo vuosi sitten viettäessämme joulua kahdestaan New Orleansissa. Ajateltiin ensin parin viikon pikapyrähdystä kotikonnuille, mutta lopulta Matkamessut (15.-18.1.2015) houkuttivat niin paljon, että lähdetään takaisin maailmalle vasta niiden jälkeen.

Matkamessuilla on tullut käytyä monta kertaa, lähinnä ideoita etsimässä ja arvontoihin osallistumassa. Yhtäkään isoa reissua onnetar ei arvonnoista suonut, mutta joka vuosi kotiin tullessa oli ainakin kassillinen esitteitä, joiden seurassa oli hyvä jatkaa matkahaaveilua. Parina viime vuonna olen ollut messujen aikaan muilla mailla, joten matkabloggarina en ole vielä päässyt osallistumaan. Messuille hyväksytyt bloggaajat kun pääsevät mukaan jo torstain ammattilaispäivään ja kaikenlaista muutakin oheisohjelmaa on tiedossa. Tänä vuonna olen mukana!

Matkamessut 2015 - bloggaaja

Matkamessut 2015 – bloggaaja

Itse aloitan oman oheisohjelmani jo tämän viikon perjantaina, kun Sveitsiläinen bloggaajaystäni Corinne (Vie Nomade) saapuu Suomeen. Tiedossa on PTMFFC eli Press Trip to Mirje’s Family’s Finnish Countryside. (Joo, nimi vaatii vielä työstöä, myönnän.) Ja toisaalta osallistujia tällä “lehdistömatkalla” on vain me kaksi, joten muutosten tekeminen on helppoa. Mennään siis ensin pariksi päiväksi vanhempieni luokse, nauttimaan (toivottavasti) talvisesta maaseudusta, paljussa loikoilusta ja kodassa grillailusta. Siitä jatkamme vielä vuorokaudeksi Turkua ihailemaan ennen Helsinkiin paluuta. (Kaikki vinkit Turun ravintoloihin ja kaikkeen muuhun kivaan ovat hyvin tervetulleita!)

Siitä alkaakin sitten Matkamessuhaipakka! Ja kuten jo mainitsinkin, niin minulla on kahden lipun paketti arvottavana yleisöpäiville (16.-18.1.). Voit osallistua arvontaan kertomalla minulle, mistä asioista haluaisit minun kirjoittavan. Vastaa tuolla kommenttiosiossa, jätä ihan vaan yksi sana tai vaikka sivun mittainen essee, ja osallistut arvontaan! Aikaa sinulla on tämän viikon loppuun (su 11.1.). Otan yhteyttä voittajaan sähköpostitse, joten ilmoitathan mailiosoitteen jota käyt silloin tällöin lukemassakin.

Nähdään messuilla?

Matkamessut - Nordic Travel Fair 2015

Matkamessut – Nordic Travel Fair 2015

12 kommenttia

 • Anne sanoo:

  Hyvistä ravintoloista, mielenkiintoisista nähtävyyksistä, kohteiden historiasta eli toivottavasti mitään isoja muutoksia ei ole suunnitelmissa :)

 • Eevis sanoo:

  Paikallisista kulttuuri-ilmiöistä ja maan/ ko. seudun tavoista, tottumuksista etc. sen sellaisesta!

 • Virva sanoo:

  Luontomatkailusta eri maissa.

 • Jansku sanoo:

  Erilaisista kulttuureista! :)

 • Ulla sanoo:

  Kaikki matkajutut kiinnostaa! Helmikuussa meillä on matka Kaliforniaan, siispä se kiinnostaa nyt eniten.

 • Elina sanoo:

  Kun vietätte pidemmän ajan jossain paikassa, olisi kiva kuulla sen paikan “piilossa” olevista helmistä – sellaisista edullisista/ilmaisista kohteista, joista perusmatkaoppaissa ei puhuta mitään :)

 • Ruusunmarja sanoo:

  Pakkaamisvinkit pitkille ja lyhyille reissuille kiinnostaa, mikäli et ole sellaisesta joskus jo kirjoittanut… Itselläni on aina kauhea kriisi mitä tulee oikean tavaramäärän valitsemiseen! :D

 • Martta sanoo:

  Paikallisesta ruoasta ja perinteistä!:)

 • Pia sanoo:

  Haluaisin että kirjoittasit esim. paikallisesta elämästä, ruoasta.

 • Miimii sanoo:

  Vinkit pienen budjetin matkaajalle.

 • JonnaRiikka sanoo:

  olisi hauska kuulla, miten seuraava matkakohde tulee valituksi, kuinka siihen päädytään ja mitkä ovat valintakriteerit.

  Myös se, miten valmistaudut matkaan ja kuinka paljon / miten teet ennakkoon selvitystä kohteesta ja sen menoista/huveista/ravintoloista jne. kiinnostaa.

  Mukavia messuja! :)

 • mirje sanoo:

  Voittaja on arvottu, onnea Jonnariikka!
  Ja suuri kiitos kaikille toiveista ja ideoista, otan ne kaikki huomioon! Tuli heti idea muutamaan uuteen postaukseen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *