Tämä viikko 108: Coworking Camp Tunisia

Tämä viikko 108: Coworking Camp Tunisia

Coworking Camp, Djerba, Tunisia 12.-18.11.2015

Kolmas viikko Tunisiassa. Epäonnistunut merirosvoretki, taivaslyhtyjä, myrskyisiä kelejä ja juuri sopiva paikka rauhoittumiselle iltaisin.

Tämä viikko 108: Coworking Camp Tunisia

Tämä on viikottainen päiväkirjani, jossa kerron elämästäni läppärikulkurina. Näiden postausten kannalta viikko on torstaista keskiviikkoon ja numerointi juoksee eteenpäin ensimmäisestä postauksesta 31.10.2013 alkaen. Kuvituksena käytän lähinnä viikon varrella kertyneitä Instagram-otoksiamme sekä Snapchat-kuviani (tunnukseni on kotonakaikkial).

Takana on aika hiljainen ja arkinen viikko, enkä oikein tiedä mitä siitä edes kertoisin. Todella mukavaa on ollut, mutta enemmänkin pieniä kivoja hetkiä ja työvirettä kuin hehkutettavia reissukertomuksia.

Lauantaina myrskysi oikein kunnolla, salamat pitivät yöllä hereillä ja vesi virtasi valtoimenaan. Aamulla kurkasin parvekkeelta ja huomasin, että nyt meillä on merinäköala, sillä viereinen pelto oli veden vallassa.

Lauantaipäivän tunnelmat olivat muutenkin omalta osaltani aika ankeita, kun seurasin Pariisin tapahtumia. Välillä maailman pahuus vaan iskee kovaa ja kestää hetki ennen kuin muistan taas, että kyllä se hyvä lopulta voittaa. Ainakin minun maailmankuvassani. Mielenkiintoista oli, että suurin osa hotellimme vieraista on ranskalaisia, mutten ainakaan näin kielitaidottomana huomannut ihmisissä mitään eroa aiempiin päiviin.

Retkellä Houmt Soukissa

Sunnuntaina tarkoituksenamme oli mennä merirosvoristeilylle, eli luvassa piti olla melkein oikea merirosvolaiva merirosvoineen, uintihetkiä ja flamingoja. Satamassa ikävä kyllä selvisi, että edellisen päivän myrskyn takia liian moni oli peruuttanut eikä koko retkeä tehtäisikään. Päädyimme siis kävelemään kaupungin keskustaan, kiertelemään hieman markkinoilla ja nautiskelemaan tuorepuristettua appelsiinimehua kahvilan terassille.

Tiistaina keräännyimme rannalle lähettämään thai-tyylisiä taivaslyhtyjä, eli isoja paperilyhtyjä joiden alle sytytettävä tuli lennättää niitä ilmassa. Upea näky! Harmi, että tuuli ei vienytkään niitä merelle vaan saaren sisäosiin, joten emme uskaltaneet kovin montaa lähettää. Seurailemme tuulen suuntaa ja yritämme uudelleen jonain toisena iltana!

Illan valoja Tunisiassa

Coworking Camp, Tunisia

Coworking Camp, Tunisia

COworking Camp, Tunisia

Jokainen täällä Coworking Campilla pitää vuorollaan lyhyen esityksen itsestään ja työstään. Tänä keskiviikkona oli minun vuoroni ja käytin tilaisuuden hyväkseni kokeillakseni piirrosvideon tekemistä. Se oli yllättävän hauskaa ja nyt mietinkin, miten voisin sisällyttää tällaisten videoiden tekemisen liiketoimintaani.

Lisäksi olen löytänyt uuden suosikkipaikan iltaisin. Uima-altaan reunalla on mukavan rauhallista, vesi välkehtii veden pinnassa ja pieni liplatus peittää kauempaa kuuluvat juhlimisen äänet. Siinä on hyvä syventyä podcastin pariin tai pidempiin keskusteluihin.

Meidän aikamme Tunisiassa on jo melkein puolivälissä ja muutamia seikkailujakin on tiedossa. Niistä ensimmäinen tänä viikonloppuna, sillä lähdemme aavikkoretkelle. Star Wars kuvauspaikkoja, kameleita, keitaita, yö teltassa ja auringonnousu hiekkameren yllä. En malta odottaa!

Djerba, Tunisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *