Lähikuukausien suunnitelmat muotoutumassa

Tie Chiang Mai
Tie vie eteenpäin... Kuva: Mirje Halla

Pikkuhiljaa täyttyy lähikuukausien kalenteri suunnitelmilla; lentoja on varailtu ja majoituksia alustavasti buukattu. Tällaista siis tulossa:

Malesia 8.-10.3.
Tapaamme ystävämme Marian Kuala Lumpurissa. Lähinnä läpikulkumatka, vain kaksi yötä. Tällä kertaa asustelemme Chinatownin vilkkaalla alueella.

Kambodza 10.3.-2.4.
Marian kanssa suuntaamme Kambodzaa ihmettelemään. Kambodzassa ensimmäinen kohteemme on Siem Reap ja Angkor Watin muinaiset temppelit, jotka olen halunnut nähdä jo tosi pitkään. Sieltä jatkamme matkaa Phnom Pheniin muutamaksi päiväksi, ohjelmassa historiallisia löytöretkiä? Viikon jälkeen Maria palaa töihinsä ja me jatkamme matkaa rannikolle Sihanoukvillen Otres Beachille. Jos netti toimii tarpeeksi hyvin ja sähköä löytyy, viihdymme rannalla pari viikkoa. Lämmin meri, aaltojen pauhu ja riippumatot…

Vietnam 2.-16.4.
Huhtikuun alussa teemme kahden viikon visiitin Ho Chi Minh Cityyn (Saigon) Vietnamiin. Enemmänkin Vietnamia kiinnostaisi joskus nähdä, mutta päätimme keskittyä tällä kertaa Saigoniin, jota on suositeltu diginomadi-ystävällisenä paikkana.

Indonesia 16.4.-12.5.
Vietnamista suuntaamme vuorostamme Marian luo Bogoriin, Indonesiaan, jossa hän työskentelee YK:n palkkalistoilla. Indonesiassa on tarkoitus viettää kuukauden päivät ja suunnitelmissa on myös ihan oikea lomaviikko (Komodonvaraaneja ja Lombokin rantoja!).

Turkki 13.5.-XX
Toukokuun 12. päivä lennämme Euroopan suuntaan ja pysähdymme mantereiden rajalle, Istanbuliin. Muutama päivä siellä ja sitten vanhempieni ja siskonpoikani kanssa viideksi yöksi all-inclusive vesipuistohotelliin Kusadasiin. Sen jälkeen saatamme vielä vierailla muuallakin Turkissa.

???
Turkin jälkeen tällä herkellä houkuttaisi Berliini, mutta katsotaan mihin päädytään.

Suomi 10(?).6. -23.7.
Kesäkuun puolivälissä palaamme viimeistään Suomeen, sillä olen osallistumassa yhteen konferenssiin juhannusviikolla. Eikä juhannusta muutenkaan halua missata (Nummirock <3). Sen jälkeen onkin suunnittelematonta aikaa heinäkuun loppupuolelle (Ilosaarirock kalenterissa, muuta ei). Saa siis kutsua kylään, mökkeilemään tai talovahdiksi!

Viro 23.7. -20.8.
Meillä on kuukaudeksi asunto vuokrattuna Tallinnan keskustassa. Päästään tutustumaan siihenkin ihanaan kaupunkiin nyt hieman syvällisemmin. Ja sieltähän hurautta parissa tunnissa paatilla lahden yli, jos Suomen päässä on jotain osallistumisen arvoista.

Siihen tarkemmat suunnitelmat sitten loppuvatkin, varmaankin ollaan Euroopassa jonnekin marraskuulle asti ja paetaan sitten taas lämpimämpään ilmastoon. Suuntana joko Amerikat tai sitten Aasia/Oseania. Todennäköisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *