Matkalla kohti suurta seikkailua

Tässä ties kuinka mones yritykseni pitää omaa blogia, aiemmat ovat kaatuneet parin postauksen jälkeen omaan saamattomuuteeni. Sisäinen optimistini ei tästä lannistu, vaan nostaa päätään ja on vakuuttunut, että tällä kertaa blogini on paljon pitkäikäisempi. Ainakin motivaatio on nyt kohdallaan, sillä olemme mieheni Antin kanssa tehneet suuria suunnitelmia tulevaisuutemme varalle ja aion hyödyntää tätä blogiani tuon unelman toteutumisen tukena.

Vaellusvietti kutsuu maailmalle eikä asettuminen aloilleen ja oman asunnon ostaminen tunnu ollenkaan omalta, ollenkin se yleinen normi tällaiselle kolmikymppiselle avioparille. Unohtamatta lastenhankintaa, uran rakentamista, ja mitä näitä odotuksia nyt näyttää olevan. Pohdimme näitä, aina välillä sopeutumattomuudestamme ahdistuen, kunnes uskalsimme ihan ääneen todeta ettemme kumpikaan tällaista elämää halua. Ainakaan vielä siis.

Tästä tunnustuksesta sai alkunsa “Nomad2013” projektimme, eli sellaisen oman yrityksen rakentaminen, joka mahdollistaa meille vapaan liikkumisen ympäri maailmaa. H-hetki on on asetettu tammikuuhun 2013, jolloin olisi tarkoitus luopua ihanasta vuokrakaksiostamme Kalliossa ja ottaa suunta maailmalle. Nyt olemme työskennelleet tuota tavoitetta kohti jo puoli vuotta ja asiat alkavat pikkuhiljaa hahmottua paremmin eikä tavoite tunnu enää niin kaukaiselta haaveelta, vaan ihan realistiselta skenaariolta. Ihan valmista ei vielä ole, joten jäljellä olevat kuusi valmistelukuukautta tulevat tarpeeseen…

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa minua käsittelemään tapahtumia ja pohtimaan edistymistä. Varsinkin jatkossa se tulee toimimaan myös “tiedotuskanavana” perheelleni ja ystävilleni. Samalla se toimii minulle wordpress-hiekkalaatikkona, jossa pääsen oppimaan ja kokeilemaan kyseisen alustan käyttöä.

Tervetuloa mukaan matkalle kohti suurta seikkailua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *