Yrittäjänä maailmaa parantamassa

Yrittäjyys on ollut mielessäni jo pitkään, mutten aiemin tohtinut ottaa ratkaisevaa askelta. Minulla kun ei ollut sitä täydellistä ideaa. Minulla on tapana haaveilla isoista asioista ja samalla sisäinen maailmanpelastajani on aika äänekäs ja vaativainen. Olin siis sitä mieltä, että perustaakseni yrityksen, sen perusidean pitää olla jotain maailmaa mullistavaa. Nyt olen sisäistänyt sen, että harvemmalla yrittäjällä suurta visiota alussa onkaan, vaan yritystoiminta ennemminkin muotoutuu sitä tehdessä. Siksi minäkin vihdoin uskalsin hypätä (vaikka vielä tosin osa-aikaisesti, vähän niinkuin lastenaltaaseen…) ja lähteä toteuttamaan yrittäjyyshaavettani.

Maailmanparannus on tärkeä osa identiteettiäni, mutta silti olen tällä hetkellä vielä jokseenkin hukassa sen suhteen, miten yrityksemme tekee maailmasta paremman. Olemme pyöritelleet näitä asioita jo useasti ja todenneet, että vaikka päätuotteemme ei sinänsä maailmaa pelastaisikaan, niin miten ja keiden kanssa asioita teemme vaikuttaa. Kaipaan kuitenkin vielä lisää konkretiaa, lisää ideoita, lisää fokusoitumista merkityksellisyyteen.

Auttaakseni Anywheristä muotoutumaan ja löytämään merkityksensä maailmassa, hain mukaan SYY Akatemiaan, eli yhteiskunnallisten yrittäjien valmennusohjelmaan. Uskon saavani ohjelmasta paljon ideoita ja apua unelmani toteuttamisessa. Huomenna se alkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *