Blogihaaste: 10 matkakuvaa

Belgrad, Serbia
Joet yhdistyvät Belgradissa

Tässä blogissa on viimeaikoina ollut aivan liian vähän muita kuin Instagram-kuvia, joten päätin tarttua liikkeellä olevaan 10 matkakuvaa haasteeseen. Olipas taas melkoinen muistojen taival käydä albumeja läpi, vaikka otinkin mukaan vain kuvat viimeisen vuoden varrelta.

1. Kuva lentokoneen siivestä
Auringonlasku pilvien yllä Atlantia ylittäessä. Otettu tammikuisella San Franciscon lennolla.

lentokone

2. Paras vahingossa onnistunut otos
Tässä yritin ottaa kuvaa pöllöpostitoimistosta, mutta heijastuksena mukaan tulivat myös Tylyahon suipot katot. Harry Potter maailma Orlandossa oli aika upeasti toteutettu.

Tylyaho, Universal Studios, Orlando, Florida

3. Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelle
Vanha mies puku päällä raunioilla Turkissa. Ei siinä sinänsä mitään, mutta nuo Termeksoksen rauniot ovat vuoren päällä melkoisen kiipeämisen päässä.

Termessos, Turkki

4. Luontokuva
Bohinj-järvi Sloveniassa on yksi kauneimpia paikkoja, jossa olen käynyt. Järven voi kiertää vaelluspolkua pitkin ja upeita maisemia on joka mutkan takana.

Bohinj, Slovenia

5. Kuva yläilmoista
Kuva pääsiäiskulkueesta Antiguassa, mukana oli näinkin pieniä poikia. Hostellin kattoterassilta oli hyvä tarkkailla kulkuetta, hieman kauempana suitsukkeiden savusta.

Antigua, Guatemala

6. Postikorttimaisema
Camino de Santiagon pyhiinvaellusreitin varrelta ei postikorttimaisemia puuttunut. Tässä yksi esimerkki, jostakin Riojan kulmilta?

Camino de Santiago, Espanja

7. Kuva matkaseurasta
Siinä se kelluskelee, tyytyväisenä Karibianmeren aalloissa Meksikossa. Paras matkaseura.

Playa del Carmen, Meksiko

8. Fiilistelykuva palmun alla
En sitten löytänyt yhtään kuvaa itsestäni fiilistelemässä palmun alla, mutta tämä setä Bahamalla näyttää fiilistelevän aika hyvin.

Bahama

9. Hyvää huomenta -kuva
Huomenta Ateenan satama! Valmiina purjehdukselle aamuvarhaisella.

Ateena, Kreikka

10. Lempikaupunkini
Belgradissa on vaan sitä jotain. Hankala laittaa tunteita sanoiksi, mutta kaupunki vaan tuntuu omalta.

Belgrad, Serbia

Olipas vaikea valita, kun on niin paljon upeita kuvia… Jos haluat hyvän tekosyyn fiilistellä omia kuviasi, tartu haasteeseen! Ohjeet tässä: 1. Haasteeseen saa tarttua kuka vaan, kunhan mainitsee haasteen alkuperän eli Journey Diary -matkablogin. 2. Linkitä vastauksesi alkuperäisen postauksen kommenttikenttään, jotta saadaan koottua haastepostaukset yhteen linkiksi/vinkiksi 3. Halutessasi voit haastaa useamman bloggaajan 4. Haasteeseen saa (ja pitää) osallistua aivan vapaasti, ei tarvitse jäädä odottelemaan, että joku sut haastaisi :p

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *